Smaken


Wij zijn altijd bezig met het experimenteren met smaken. Staat je favoriete smaak er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden!

Cakesmaak Vullingen
Chocola Aardbeien
Citroen Bramen
Red Velvet Cookies and Cream
Vanille Chocola
Chocola/Sinaasappel
Citroen
Framboos
Gezouten Karamel
Koffie
Rozenwater
Vanille
Witte Chocola
Witte Chocola/Cream Cheese

Cupcakes
Cupcakes kunnen worden gecombineerd met de taartsmaken en vullingen zoals hierboven aangegeven.

Kun je niet kiezen?
Geen paniek! Kies dan één van onze favorieten. De Lovely’s Favourites zijn om je vingers bij af te likken en vrij van keuzestress!

Lovely’s Favourites:

Lovely Chocolate: Met stip op 1! Luchtige chocoladecake gevuld en omhuld met heerlijk zachte witte chocolade/cream cheese frosting. De chocoladedrip maakt hem helemaal af!

Rosie Loves Pistachio: Een fantastische smaakcombinatie! Luchtige vanille/pistachecake gevuld en omhuld met de oh zo bijpassende rozenwatercrème. Getopt met lekker crunchy pistachenootjes!

Karamel Macchiato Cake: Met deze vanillecake gevuld met espressocrème en een laagje gezouten karamel  en bovenop een heerlijke karameldrip waan je je in je favoriete koffietent!

Creamy Hazelnut & Honeycomb: Heerlijk luchtige chocoladecake gevuld en omhuld met zachte Italian Meringue Botercrème, een laagje karamel en geroosterde hazelnoten. Bovenop de karameldrip, nog meer hazelnoot én te gek zoete honeycomb.