Bruidstaart


richard-rianne-tafel-logo  lisette-harmen-sytze-websize-1193  lisette-harmen-sytze-websize-1187

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij jullie grote dag hoort natuurlijk een bruidstaart. Lovely Layers Cake Design helpt jullie met alle liefde om bij te dragen aan een heerlijk zoete dag. Maar waar te beginnen? Ook daar helpen wij jullie mee. Van het kiezen van de smaak tot een passend ontwerp naar jullie wensen voor dé ultieme bruidstaart op jullie bruiloft. We beginnen met:

Even voorstellen
Om er zeker van te zijn dat er een plekje vrij is in onze agenda en we genoeg tijd hebben om jullie wensen te bespreken hebben we minimaal vijf maanden voor jullie bruiloft contact. Tijdens dit contact bespreken we al een aantal dingen zoals speciale wensen of, als jullie het al weten, wat globale ontwerpen.  Indien gewenst kunnen we een bel- of skypeafspraak plannen om kennis te maken.

Proeven!
Niet geheel onbelangrijk. Want je wilt natuurlijk weten wat jullie (en de gasten) voorgeschoteld krijgen! Daarom zijn jullie van harte welkom voor een proeverij. Van tevoren kiezen jullie hier twee smaken cake en drie smaken vulling. Vinden jullie dit lastig? Dan bevelen wij uiteraard smaakcombinaties aan zodat jullie hier niet teveel over na hoeven te denken. Tijdens de proeverij bespreken we ook de details van de bruiloft en de wensen van jullie ontwerp. Zo hebben wij een goed beeld van jullie droom taart en kunnen wij aan de slag met het ontwerpen! (TIP: Hebben jullie al iemand voor de wijnen en bubbels besproken? Neem dan even contact met deze persoon op, leg jullie smaken voor en neem dan een fles mee naar de proeverij. Zo kunnen jullie toasten met bubbels die bij de taart passen!)

Het ontwerp
Naar aanleiding van al jullie ideeën en voorkeuren gaan wij aan de slag met het ontwerp van de taart. Compleet op maat maken wij een ontwerp dat perfect aansluit bij het thema en de kleuren van jullie bruiloft. Bij uitgebreide wensen hebben we hier veel contact over en kunnen wij desgewenst al wat schetsen laten zien van wat het gaat worden. Zijn we het eens over het ontwerp? Dan kunnen we overgaan tot het opmaken van de offerte.

Bevestiging
Yes! Het ontwerp ligt er en alle details zijn besproken! Op basis hiervan maken wij de offerte voor jullie op. Als jullie hiermee akkoord zijn gegaan vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Alleen dan is jullie plek in onze agenda gegarandeerd. De overige 50% ontvangen wij graag acht dagen voor jullie grote dag.

En dan?
Dan is het wachten op jullie fantastische bruiloft! Het aanleveren van eventuele persoonlijke taarttoppers of andere benodigdheden worden in de laatste twee weken geregeld. Wat de taart betreft is van jullie kant alles geregeld en hoeven jullie alleen nog maar te genieten van jullie grote dag, elkaar het ja-woord te geven en de heerlijke taart aan te snijden. PROOST!

Kunnen jullie niet wachten om een heerlijke én mooie bruidstaart te bestellen? Vul dan onderstaand formulier in zodat we een kennismakingsgesprek of proeverij kunnen plannen!