You said YES!


lisette-harmen-sytze-websize-1193Wauw! Jullie gaan trouwen! Zoveel om over na te denken, zoveel om te regelen. Van de jurk tot locatie. Van de ringen tot de trouwauto. Maar laten we vooral de bruidstaart niet vergeten. Jullie (en natuurlijk de gasten) moeten het ja-woord toch kunnen vieren met iets lekkers én moois!

Gaan jullie voor een traditionele gestapelde taart? Of ligt een heerlijke Cake Table meer in jullie trouwstraatje? Poeh, en dan zijn er nog de smaken om over na te denken. Zoveel keus, en zoveel lekkers. Oh, en dan niet te beginnen over het uiterlijk van de taart. Dit moet natuurlijk wel in het thema van jullie grote dag passen. Toch nog aardig wat om over na te denken, naast alle andere dingen die nog geregeld moeten worden.

No worries, want Lovely Layers Cake Design helpt jullie graag door het hele proces van een bruidstaart bestellen heen! Vanaf het eerste contactmoment nemen wij jullie met alle liefde bij de hand door de wereld van bruidstaarten. Graag helpen wij jullie, indien nodig, kiezen uit het scala aan smaken en adviseren we jullie tijdens een proeverij over de smaakcombinaties.  Ook hakken we knopen door over het ontwerp van jullie perfecte bruidstaart en zorgen wij natuurlijk voor een heerlijk én stunning eindresultaat op jullie trouwdag! Als alle smaken, details van jullie grote dag en het ontwerp besproken zijn hoeven jullie (op taartgebied) niets anders te doen dan elkaar ontzettend verliefd in de ogen te kijken, ‘ja’ te zeggen, de taart aan te snijden en te genieten van een heerlijke taart (en dag natuurlijk)!

Omdat er zoveel komt kijken bij de bruidstaart dan alleen maar het kiezen van de smaken en het aansnijden (en opeten) ervan, posten wij de komende tijd blogs over alle in’s en out’s van bruidstaarten binnen Lovely Layers Cake Design. Van de totstandkoming van een uiteindelijk ontwerp tot aan de perfecte smaakcombinaties. Zo krijgen jullie een exclusief kijkje achter de schermen en zien jullie hoe een beetje bloem, ei en suiker wordt omgetoverd tot jullie ultieme bruidstaart, bereid met alle liefde voor jullie grote dag!

Willen jullie meer informatie over hoe het bestelproces in zijn werk gaat? Ga dan naar de speciale bruidstaarten pagina. Of zijn jullie er al over uit en willen jullie een kennismakingsgesprek of gezellig bij ons in Groningen komen proeven? Hartstikke gezellig! Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

Fotocredits: Mariska de Groot – Grotografie

 

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *