Winter Wondercake Giveaway 7


merry and brightDe Decembermaand is duur, dat staat voorop. Meer monden te voeden, een nieuwe outfit voor Kerst, cadeautjes voor de kinderen, laten we die oude Sint niet vergeten, een kerst dobbelspelletje dat nog georganiseerd wordt… Het tikt aan hè? En soms zijn er niet de middelen om aan al die activiteiten mee te kunnen doen. Om überhaupt een Kerstdiner voor het gezin op tafel te zetten.

Niet alleen is de Decembermaand duur, het brengt ook altijd wat zware momenten met zich mee. Het gemis van dat ene geliefde persoon. Die je zo graag naast je had willen hebben tijdens deze dagen. Of terugkijkend op een moeilijk jaar schieten de tranen je sneller dan ooit in de ogen tijdens het kerstdiner.

Kerst brengt een heleboel teweeg! Daarom geeft Lovely Layers een Winter Wondercake* weg. Aan die ene persoon die een pick me up kan gebruiken. Aan die ene persoon die zo hard gespaard heeft voor kerstcadeautjes onder de boom, waardoor het kerstmenu geschrapt moest worden.  Of aan jou, omdat je me toch een takkejaar achter de rug hebt!

Ben of ken jij iemand die een heerlijk kerstdessert heeft verdiend? Laat dan in een reactie weten wie dit is en waarom. Liever niet out in the open wie jij op wilt geven? Geen probleem. Stuur dan een e-mail naar info@lovelylayers.nl o.v.v. Winter Wondercake Giveaway. Opgeven kan tot en met maandag 21 december 13:00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De taart kan enkel afgehaald worden bij Lovely Layers in Groningen op donderdag 24 december of vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag) tussen 09.00 en 12.00 uur.

Zeg het voort en bezorg jouw special person een zoete kerst!

Winter Wondercake

Winter Wondercake

*De Winter Wondercake is een drie laagse chocoladecake, gevuld met zachte witte chocoladecrème en verse cranberrycompote. Omhuld met chocolade botercrème en getopt met fluffy sneeuw van meringue (geschikt voor zwangere vrouwen door het gebruik van gepasteuriseerd eiwit). Deze taart serveert ca 16 – 20 personen. Aan deze special kunnen geen wijzigingen gedaan worden.

 

 


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 Gedachten over “Winter Wondercake Giveaway

 • Mar

  Ik gun de taart aan iedereen en waarschijnlijk zijn er genoeg mensen die in aanmerking komen maar toch doe ik mee 😉 Helaas gaan mijn man en ik uit elkaar, niet omdat we niet van elkaar houden maar omdat we allebei iets anders willen in de toekomst wat te belangrijk is om consessies te doen. Dit jaar is onze laatste kerst samen. Zijn kinderen weten nog van niks en wat zou het fijn zijn om ze nog een onvergetelijke kerst met ons te geven. De scheiding brengt veel kosten met zich mee en daarom moeten we heel zuinig doen deze kerst. Wie weet kunnen we iig genieten met zijn allen van een heerlijk dessert.

 • Didi van der Maar

  Voor een hele goeie vriendin. Die vanaf juni al in de lappenmand zit en er eigenlijk nog lang niet vanaf is. In juni voor de dood weggehaald metaal gevolg geestelijk erg in de war en daarbij ook veel lichamelijke klachten. Ze houdt zelf ook erg van bakken. Dus daarom gun ik haar een mooie Lovely Layers taart. Al is het alleen maar voor het stukje geluk wat ze kan ervaren bij een hapje van zo’n mooie taart.

 • Liesbeth

  Ik gun het aan het gezin van Nathalie Zuidema – Pariama, maar eigenlijk ook aan ons hele gezin, omdat voor ons 2015 heel snel voorboj mag gaan. Het was een zwaar emotioneel jaar die wij heel snel willen vergeten. Maar natuurlijk gun ik het aan iedereen die het zwaar hebben ❤

 • Doortje Tauran

  Ik gun deze wondercake aan Familie Rumahloine in Oosterwolde. Voor mij hebben ze verdiend. 7jr geleden dat Ruben te horen kreeg dat hij kanker heeft. Sindsdien staan zijn ouders altijd voor hem klaar.

  Groet,

  Doortje Tauran