Taart en Trends Beurs


Taart en Trends Afgelopen vrijdag en zaterdag vond in de Americahal in Apeldoorn de Taart en Trends beurs plaats. Een beurs waar het, zoals de naam al zegt, draait om taarten en alle trends hier omheen. Er werden demo’s gegeven, je kon meedoen aan veel verschillende workshops en uiteraard stond het er vol met stands van bakkerijen, webshops en leveranciers. Hier moest ik natuurlijk een bezoek aan brengen!

Het was een treinreis met veel staan, tig keer overstappen, maar de Americahal was gelukkig zo gevonden!
Eenmaal binnen kwam de geur van zoet fondant me direct tegemoet. Want aan de weerszijden van de ingang stonden de taarten die voor verschillende wedstrijden op de beurs waren gemaakt. Onder de indruk van de grote en zeer creatieve creaties besefte ik dat er genoeg te leren valt. Op naar de workshopstand om mijzelf van een plaatsje te garanderen!

Al snel nam ik plaats om alle ins en outs over Royal Icing te leren, leerde ik een heleboel nieuws over het fotograferen van mijn taarten en boetseerde ik een super leuke kat bij de enige echte Cake Dutchess waar ik met bewondering al tig filmpjes van heb bekeken. Tussen de workshops ging ik los bij de stands die vol lagen met taartensupplies waar ik soms het bestaan niet van af wist. Maar toch liep ik met tassen vol de deur uit!

Helaas was er op het gebied van trends voor mij niet al te veel te vinden, gezien het veel om fondanttaarten ging. Desalniettemin was het zeker een inspirerende, leuke en ook leerzame dag. Volgend jaar ben ik weer van de partij!

Taart Westrijd taarten

IMG_5420 Cake Dutchess Kat

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *