LOVELYVERSARY GIVEAWAY! 8


lovelyversaryJA! Daar is ie! De give away die ik persoonlijk het leukst vind! Want deze keer geef ik maar liefs ZEVENTIEN prijzen weg! En in die ZEVENTIEN prijzen zitten weer minimaal NEGEN items! ‘Aïsha, vertel! Wat is het?!’
 

Liefste cakelovers, deze keer maken jullie (of jullie geliefden) kans op een heus Lovely Goodie Box. Een feelgood brievenbuspakketje gevuld met su-per leuke cadeautjes van awesome (web)shops. Van Lovely Layers cake samples tot de schattigste ansichtkaarten. En van awesome pins tot handgemaakte lolly’s! Wat er verder in zit blijft een verrassing, maar alles geeft je gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Wie wil dat nou niet in zijn brievenbus?!

 

Eind november kraakte ik mijn brein over een give away. Wát was nou leuk om weg te geven tijdens de decembermaand? Ik moest direct denken aan hoe gezellig deze maand altijd is, maar direct daarna schoot het ook door mijn hoofd dat niet iedereen het daarmee eens is. Geliefden die er niet meer zijn worden gemist, we kijken terug op een misschien wel heel stressvol jaar en raken daar wat minder gestemd van. Ook denken we aan onze naasten die een moeilijke tijd achter de rug hebben en we zo graag eens op willen beuren. En EUREKA, DAAR WAS DE GIVEAWAY! Een pakketje met leuke items en lekkere samples om jezelf of anderen mee op te vrolijken. Yes, idee is in the pocket, dit gaan we doen! Mijn eigen goodies waren in the pocket. Maar hoe kwam ik aan die andere goodies? Ook in huize Lovely Layers zijn de wintermaanden duur!

Ik besloot ondernemers waar ikzelf erg blij van word een berichtje te sturen of zij misschien wat leuks te bieden hadden voor dit feelgood pakket. Er vanuitgaande dat ik amper 5 of 6 pakketjes bij elkaar gesprokkeld zou krijgen stuurde ik de eerste berichten. En holy moly, alle cakepops flikkerden van hun stokje! Want zo ineens kreeg ik van het merendeel van deze blijmakers een bericht terug dat ze mee wilden doen. En niet met slechts één item, nee, direct meer dan 10! En bestelde ik wat nadat ik over de actie had verteld, dan kreeg ik daar toch zomaar extra items bij om in de pakketten te doen. Ik begaf (en begeef me eigenlijk nog steeds) op ‘cloud nine’ toen de pakketjes van deze toffe shops binnenkwamen. Want my oh my, deze luitjes pakten uit hoor! De bestelde handgemaakte lolly’s werden vergezeld door super mooi vormgegeven ansichtkaarten en een cellofaan zakje om ze mooi te verpakken. De schattigste pins in een mooi zakje, duidelijk met alle liefde gemaakt. En posters! DE WERELD AAN TOFFE POSTERS! Zoveel dat we er in elk pakket gewoon 3 konden toevoegen. Ok, ok, ik stop voordat ik de hele inhoud van deze pakketjes prijsgeef! Want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven wat erin zit. Wel wil ik vertellen dat de goodies van Lovely Layers yummie Rocky Road Bars, een Cake Sample en Sugar Cookies met ‘You da best’ zijn! De komende dagen maak ik via Social Media bekend wie er allemaal hebben meegeholpen aan deze actie. Allemaal shops die het zeker weten waard zijn om te volgen!!

Maar wat ken jullie ’t nou bommen hoe ik tot deze actie ben gekomen? Jullie willen jullie lievelingen en jezelf natuurlijk verrassen met zo’n pakketje! Pak pen en papier, een kop koffie of thee (glas wijn maybe?), gooi je kids op bed en lees. Dit is hoe het werkt en wat je moet doen om zo’n pakket te winnen:

– Tag degene wie jij dit pakket gunt en wel een oppepper kan gebruiken (als reactie op deze blog, op Facebook of Instagram) (verdien je er zelf een? Be my guest!)
– Waarom je die persoon tagt mag je vertellen, maar is niet verplicht
– Delen vinden we leuk, maar wederom niet verplicht
– In totaal zijn er zeventien pakketjes te krijgen. In acht van deze pakketjes zitten nog extra items. Deze worden de komende dagen bekend gemaakt.
– Je mag aan elk pakketje meedoen.
– In totaal worden er 10 pakketten verstuurd. (8 pakketjes met extra items en 2 ‘standaard pakketjes’)
– De resterende pakketjes geven wij random weg in de Stad Groningen! Houd ons Instagram (story) en Facebook account goed in de gaten om te checken waar we ze achterlaten of weggeven!
– Heb je gewonnen? Dan neem ik contact met je op en zorg ik dat het pakket met een handgeschreven kaartje uit jouw naam wordt verstuurd.

– Meedoen kan t/m dinsdag 19 december. 20 december worden alle pakketten verstuurd. Dus ruim voor de Kerstdagen in huis!

ZO! Alle regels op een rijtje. Nu is het aan jullie om te bedenken wie je blij wilt maken de laatste weken van december.

READY, SET, HAPPY MAKING TIME!!! 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 Gedachten over “LOVELYVERSARY GIVEAWAY!