Lovely Seasons Holiday Menu


Winter Wondercake

We zitten weer met zijn allen in de stress over wat we ons bezoek moeten voorschotelen tijdens de feestdagen. De kalkoenrecepten vliegen ons om de oren, de koffielikeur voor de tiramisu-tjes wordt weer ingeslagen en in de keuken is het weer een drukte waar je u tegen zegt.

Maar jongens, laten we het vooral niet moeilijker maken dan het is! Want naast koken, bakken en braden moeten jullie ook nog bij opa, oma, ome Kees en tante Lien langs. Jullie racen van het ene diner naar het andere. Wordt het dan nooit een ontspannen Kerst? Laat ik jullie alvast uit de droom helpen. Nee. Kerst blijft druk als je van familie naar familie onderweg bent. Zal ik het jullie dan iiieetsie pietsie makkelijker maken?

Lovely  Layers biedt tijdens de feestdagen een exclusief en eenmalig menu! Steel de show op de dessertafel met een heerlijke Winter Wondercake. Een heerlijke chocoladetaart gevuld met heerlijke witte chocoladecrème en verse cranberry compote. Zal ik er dan ook maar bij vermelden dat deze taart is omhuld door super lekkere chocolade botercrème en ook nog eens getopt is met een fluffy zachte sneeuw van meringue? Gegarandeerd een witte Kerst! Of wil je wat kleiners bij de koffie? Dan hebben we speciaal voor jou de Holly Jolly Cupcakes. Luchtige Red Velvet cupcakes met die overheerlijk zachte chocoladecrème. Gedecoreerd met schattige hulstblaadjes, compleet in Kerstsfeer. En voor de echte zoetekauwen onder ons hebben we een mooie aanbieding! Bestellen? Check gauw het heerlijke Kerstmenu van 2015!

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *