De Proeverij


tasting-proseccoHet eerste contact is gemaakt! We hebben gemaild of misschien een gesprek gehad via Skype om al wat eerste dingetjes te bespreken. Maar dan willen jullie natuurlijk wel weten wat jullie je gasten voorschotelen tijdens jullie grote dag. Daarom kunnen jullie een proeverij boeken waar jullie 2 smaken cake en 3 smaken vulling kiezen om te proeven.

Vinden jullie het moeilijk om een keuze te maken tussen al die lekkere smaken of weten jullie niet goed wat bij elkaar past? Laat het vooral weten, dan adviseren wij jullie wat het beste bij elkaar past en wat je beter wel of niet tijdens bijvoorbeeld een warme zomerdag kunt serveren.

Als het dan tijd is voor de proeverij staan de afgesproken smaken uiteraard voor jullie klaar met een kopje koffie of thee! Wij combineren de meest voorkomende smaken al voor jullie. Maar leggen ook blanco stukjes cake klaar zodat jullie zelf aan de slag kunnen met smaakcombinaties. Op deze manier kom je er snel genoeg achter wat jullie wel en niet lekker vinden en zo leren wij misschien ook weer nieuwe combinaties kennen! Tijdens de proeverij gaan we ook dieper in op jullie wensen met betrekking tot de taart. Willen jullie de taart bijvoorbeeld op lokatie geleverd hebben, dan bespreken we wanneer deze het best afgeleverd kan worden. En laten we vooral niet het ontwerp van de taart vergeten! Jullie kunnen voorbeelden meenemen of van tevoren sturen die jullie mooi vinden. Dan bekijken we samen hoe we dé perfecte bruidstaart voor jullie kunnen ontwerpen die naadloos bij het thema van jullie bruiloft past.

Een kleine tip! Misschien hebben jullie al wijnen besproken voor bij het diner, maar vergeet vooral de bubbels voor bij de toast niet!! Die zijn minstens zo belangrijk als de wijnen bij het diner. Niemand wil een zuur getrokken mond na een hapje taart en slokje prosecco of champagne. Daarom is het handig om de smaken die jullie gaan proeven voor te leggen bij de persoon die jullie wijnen regelt. Zo kan hij/zij de perfecte bubbels adviseren bij jullie taart. Neem de fles mee naar de proeverij, wij zorgen dat de glazen klaarstaan en zo zijn jullie er zeker van dat er geen zure gezichten op de foto’s staan!

Als jullie er eenmaal over uit zijn wat de smaken zullen worden en we het ontwerp in grote lijnen hebben besproken gaan wij de balans opmaken. Oftewel, wij buigen ons over het ontwerp, leggen dit eventueel aan jullie voor en vanuit hier maken wij de offerte op. Is de offerte akkoord? Dan wordt de factuur opgemaakt en dient er een aanbetaling van 50% gedaan te worden. Dan is jullie plekje in de agenda gegarandeerd en gaan wij voor jullie aan de slag als de tijd bijna daar is!

Als jullie er nog niet helemaal over uit zijn en meer informatie over het bestellen van de taart willen, lees dan vooral even over het bestelproces van de bruidstaart! Of willen jullie al lekker komen proeven bij ons in Groningen? Geen probleem, vul hieronder je gegevens in zodat wij in contact met jullie kunnen komen!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *