Bruidstaart & tradities


lisette-harmen-sytze-websize-1194Sommige bruidsparen zijn er duidelijk over; het toptaartje (de bovenste laag van de bruidstaart) wordt traditiegetrouw niet aangesneden, maar ingevroren om vervolgens een jaar later tijdens het eerste jubileum op te eten. Volgens de traditie gaan jullie dan een gelukkig en kinderrijk huwelijk tegemoet!
Maar daar zit je dan, 1 jaar getrouwd, lekker samen wat leuks gedaan en dan moet je aan de taart. Een jaar in de vriezer gelegen, net ontdooid… Uiteraard kun je de taart in principe nog eten, maar een heel fijn idee is het niet meer. En de smaak zal er ook niet veel beter van zijn geworden.

Voor de bruidsparen die kippenvel krijgen van het idee om een taart te eten die al een jaar oud is, biedt Lovely Layers Cake Design een leuk alternatief! Willen jullie weer even terug naar een jaar geleden? Dat jullie ‘ja’ zeiden en vol overgave een hap van die lekkere bruidstaart namen? Dat kan! Want tegen een gereduceerd tarief krijgt het bruidspaar op hun eerste jubileum een minitaartje afgeleid van de oorspronkelijke bruidstaart! Hoef je niet te wachten tot je toptaartje is ontdooid, ook geen zorgen of het allemaal wel smaakt en ook geen angst om de nacht met buikpijn door te brengen.

Besluiten jullie wel de toptaart in te vriezen? Zorg dan dat je de taart goed verpakt in plastic folie (bij voorkeur meerdere lagen). Haal de taart een nacht van tevoren uit de vriezer en laat hem ontdooien in de koelkast. Oh, en vergeet niet een stukje taart voor jullie bruidsmeisje te bewaren! Het schijnt dat als zij met een stuk van de bruidstaart onder haar kussen slaapt ze over haar toekomstige bruidegom zal dromen. Wel even een zakje eromheen en wie weet komt Chris Hemsworth/Leonardi Dicaprio/Jamie Dornan/ofwelkecrushjedanookhebt wel voorbij. Voor de echte ‘sucker for love’ het proberen waard dacht ik zo!

Gaan jullie trouwen en willen jullie meer informatie over het bestellen van een bruidstaart bij Lovely Layers Cake Design? Lees hier meer over het bestelproces. Willen jullie direct contact over het invriezen van jullie toptaartje of een proeverij bij ons in Groningen boeken? Vul dan hieronder je gegevens inĀ en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *