Bakken voor Pink Ribbon; de laatste actieweek!


Pink Ribbon zakje Op Facebook kwam het al regelmatig voorbij. Er wordt de hele maand oktober druk koekjes gebakken voor deze Pink Ribbon actie van Laurasbakery.nl! Van alle kanten kreeg ik berichtjes met bestellingen, tig keren werden de oproepjes tot bestellingen gedeeld. De oven maakt nog steeds overuren en de keukenmachine heeft al een heleboel batches koekjesdeeg en royal icing staan draaien. Hoe vaak mijn deegroller al heen en weer is gerold is ontelbaar. Ik fietste half Groningen door om de koekjes her en der te bezorgen en er blijven bestellingen binnen komen. Een groot succes dus! En de laatste week is nu van start gegaan.

En pfoei, ik kan jullie zeggen; pittig is het wel! Want naast echt wel honderden koekjes (ik ga niet vertellen hoeveel, want de tussenstand wil ik niet verklappen) moesten er ook nog taarten de deur uit. Een strakke planning was vereist. Maar daar waar een strakke planning vereist is ligt altijd wel een obstakel op de loer. En zo lag het hele bakschema bijna een week stil en moesten mensen toch langer wachten op hun koekjes. Kopzorgen tot en met, maar het einde is in zicht! Iedereen die deze week nog een zakje bestelt ontvangt deze in de eerste weken van november. Want man oh man, jullie bestellen zoveel dat ik er niet tegen kan bakken!

Wel ben ik ontzettend dankbaar dat er zoveel besteld wordt. Van Amsterdam tot Groningen, ze komen van alle kanten. En het is mooi te zien hoeveel mensen zich willen inzetten voor dit goede doel. Sommige bestellen koekjes, anderen doneren geld om de onkosten wat draaglijker te maken en hier en daar wordt er een donatie zonder bestelling gedaan. Echt te gek! Waarom ik dit nou eigenlijk doe en hoe ik tot deze actie ben gekomen? Dat kun je lezen op mijnĀ persoonlijke blog

De eindstand maak ik eind deze week of begin van volgende week bekend. Stay tuned!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *