Bestellen en prijzen


Iets te vieren of gewoon een zoetekauw? Lovely Layers biedt een assortiment van heerlijke zoetigheden, met Italiaans botercrème afgewerkte layercakes (laagjestaarten) als specialiteit. Naast onze overheerlijke layercakes zijn er ook cupcakes, heerlijk zoete meringues of ander lekkers te bestellen.

Lovely Layers streeft naar producten met de beste kwaliteit. Alle lekkernijen worden gemaakt met zo vers mogelijke ingrediënten en zijn allen huisgemaakt. Geen cakemixes, smaakstoffen of andere kunstmatige ingrediënten (indien anders aangegeven of niet mogelijk).

Wordt het een uitbundige verjaardagstaart of is een ingetogen bruidstaart meer op zijn plaats? In overleg is veel mogelijk!

Hoe plaats ik een bestelling?
Bestellen kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@lovelylayers.nl. Geef hierin duidelijk het aantal personen en wensen aan. Dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Om de maximale kwaliteit en het mooiste resultaat te waarborgen dienen bestellingen minimaal 6 weken  voor de gewenste afhaaldatum binnen te zijn. Indien dit niet het geval is loop je kans dat de agenda al vol gepland is! Dus, hoe eerder wij een bestelling binnen hebben, hoe beter. Toch nog een last minute bestelling? Soms komt het voor dat er onverwachts een plek vrijkomt in onze agenda. Vragen staat altijd vrij! Alle bestellingen dienen op afspraak te worden afgehaald bij Lovely Layers in Groningen.

Onderstaande prijzen zijn een basisprijs, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van ontwerp, ingrediënten en versieringen.

Prijzen:
Individuele taarten:
v.a. € 4,00 p.p. (minimale afname 12 personen)
Bruidstaarten: v.a. € 6,00 p.p. (minimale afname 12 personen)
Gestapelde taarten: v.a. € 4,00 p.p. Per verdieping geldt een toeslag van € 2,00
Cupcakes: v.a. € 3,00 p.p (minimale afname 12 stuks)
Lovely’s Favourites: v.a. € 4,00 p.p.

Lovely Layers biedt een scala aan smaken van cakes en vullingen. Deze en de Lovely’s Favourites smaken zijn hier te vinden!